su tesisatçısı Secrets

Wiki Article

Su kaçağının sesi genellikle su sızıntısı olan bölgede yoğunlaşır ve akustik dinleme cihazları sayesinde hassas bir şekilde yer tespiti yapılabilir.

Bu noktada; tüm işlemlerinizde gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilirsiniz. Sadece cihaz anlamında değil aynı zamanda çalışma arkadaşlarımız yönünden de tamamı profesyonellerden oluşan; her biri alanında uzmanlık kazanan takımımızla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Yada pimaş hattında meydana gelen su kaçağını renginden veya kokusundan tahmin edebilirsiniz. Bu tahminleri hemen her kişi ve tesisat ustası yapabilir ancak sorunun tam noktası ancak cihazla su kaçağı tespiti yapılarak anlaşılır.

Ertesi sabah 09:00 da firma görevlisi Mehmet Ali bey arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Bunun sebebinin su kaçağı olması gerekmez mi? Ayrıca, banyoda olan bir tıkanıklıkta nasıl olurda bizim tuvalet etkilenir? Normalde üst katın banyosunda sorun varsa hemen altında bulunan bizim banyonun tavanında su akması gerekmez mi ama tuvaletin tavanından akıyor.

Evde, ofiste veya iş yerinde su kaçağının olması ve bu kaçağın nerede olduğunu bulamamak oldukça can sıkıcı bir durumdur. Evde, iş yerlerinde oluşan kaçaklar karşısında, ev ve iş yerleri sahiplerinin yapacağı çAlright fazla bir şey ne yazık ki yoktur.

Banyo tavanından akan suyun bir kaç sebebi bulunmaktadır. Maddeler su tesisatçısı halinde sıralayacak olursak:

Uzmanlar, daha ileri teknolojiye sahip cihazlar kullanarak su kaçağının yerini belirleyebilir ve doğru onarım işlemlerini gerçekleştirebilir.

Merhabalar işlerinizi günlük rahatlığıyla bize teslim edebilirsiniz kaliteli ve güvenli işçiliğimizle uygun fiyata hizmet vermekteyiz

Eskiden günleri alan bu işlem hem çOkay uzun ve yorucu hem de müşterilerin uğraşmak istemeyeceği bir işlem arasındaydı. Teknolojinin ilerlemesi ve ihtiyaç duyulan alanlarda yapılan yenilikler sayesinde hayatımız kolaylaştığı gibi yapılan su kaçağı tespiti işlemlerin süresi de kısalmaktadır. Buna verebileceğimiz en güzel örnek kırmadan cihazla su kaçağı tespiti olarak karşımıza çıkar.

Termal özelliğe sahip olan bu cihazlar, duvar içerisindeki sıcak boruların yaymış olduğu ısıyı tespit eder. Böylece sıcak su borularında su akışının sağlıklı olmadığı ve suyun, dolayısıyla da ısının dağıldığı yerler belirlenir. Termal kameralar, çoğunlukla sıcak su tesisatı su kaçağı tespit için kullanılan bir cihazdır.

13 yildir sihhi tesisat isini yapiyrum istanbulda severek basladigim meslegimi suan ordu’da devam ettiriyrum elimden geldiği kadar musteri memnuniyeti onceligimdir

Kameralı sistemle su kaçağı kontrolü su kaçak tespit işlemlerinde en kolay ve garantili yöntemdir kameralı tesisatçı evinize veya iş yerine geldiğinde gözle ilk konturolleri yaptıktan sonra su su tesisatçısı kaçağını kameralı cihazlarla ile kontrol eder ve sorunun yerini bulur daha sonra kameralı tesisatçı yapılacak işlemlerin listesini çıkartıp onarım işlemine başlar.

Su kaçağı tespiti denince su kaçağı tespiti hem temiz su tesisatı hem de pis su tesisatının kontrol edilmesi tek fiyata dahildir. Temiz suya bakarım ona ayrı para alırım, kamera ile pimaşlara bakar ona ayrı para alırım anlayışı bizim hizmet anlayışımızda yoktur. Aşağıdaki su kaçak tespit fiyatları her iki hizmeti de içerir.

Report this wiki page